NEWS | 19.10.2016

Print: stippen

Stippen blijven zeer populaire prints. Street One presenteert een blouson met stipelementen met daaronder een hooggesloten uniblouse met smockdetails. lees verder
NEWS | 19.10.2016

Trendy etno-bikerstyle

CECIL presenteert met een mottoshirt en muts een kekke, nieuwe look. Het wordingshirt in melange-optiek wordt onder een bikerjack in etnostyle gedragen... lees verder
NEWS | 19.10.2016

STARS & COSY GRAPHIC MOMENTS

Gebreide artikelen en gebreide jasjes zijn helemaal hot, want iedereen verlangt weer naar 'cosy feeling'. De outdoor-accessoires handschoenen, sjaals en mutsen spelen weer een rol van betekenis. Verder worden de styles voor de feestdagen belangrijk... lees verder

OVER FAVORS!

FAVORS! by cbr ‒ uw favoriete kledingstijlen in uw eigen stad!

 

Zo wordt mode nog leuker! Bij ‘FAVORS! by cbr’ vindt u de actuele collecties van Street One en CECIL in één winkel. Goed combineerbare, sportief-vrouwelijke outfits die perfect passen bij uw levensstijl.

 

Wij zijn het fashion-centrum in uw stad. We volgen de meest actuele modetrends. ‘FAVORS! by cbr’ heeft twaalf collecties per jaar. Daarmee komen we elke maand met iets nieuws voor elke modestijl. En dat met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

 

Urban & cool in combinatie met natuurlijk & warm. Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt in onze ‘FAVORS! by cbr’-stores. Daarom hechten we veel waarde aan een ontspannen sfeer én persoonlijk advies.
De klanten houden van onze kledingstijlen, wij houden van onze klanten.
Vandaar ons motto: ‘Smile! You look beautiful!’

FAVORS! Stores

Ga naar Storefinder

Word een partner

Ga naar Shop Brochure

WIN EEN VAN DE 10 TEGOEDBONNEN TER WAARDE VAN € 150,- !

Altijd op de hoogte van de nieuwste FAVORS!-trends. Onder de aanmeldingen voor de maandelijkse FAVORS!-newsletter verloten we 10 tegoedbonnen ter waarde van € 150,-. Deze actie duurt tot kerstavond en geldt voor een aankoop in uw FAVORS!-store.
DOE MEE EN WIN!!!
Actievoorwaarden: Deelname is mogelijk voor alle newsletter-abonnees woonachtig in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of Nederland, die zich vanaf 09-11-2015, 16.00 uur, tot en met 24-12-2015, 20.00 uur, voor de eerste keer aanmelden voor de FAVORS!-newsletter. Medewerkers van CBR Multibrand GmbH en daaraan verbonden ondernemingen, zakelijke partners evenals familieleden zijn van deelname uitgesloten. Elke deelnemer mag maximaal één e-mailadres gebruiken. De winnaar/winnares wordt per e-mail op de hoogte gesteld. Als de winnaar/winnares niet binnen een maand reageert op dit e-mailbericht, komt de prijs te vervallen. De prijs is niet uit te keren in geld. De tegoedbon is niet overdraagbaar en kan ook niet worden gecombineerd met andere acties. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Organisator van de actie is CBR Multibrand GmbH, Hunäusstr. 5, D-29227 Celle.
Partner Login NL