NEWS | 18.09.2017

Noorse Style

Ze staan bekend als het klassieke voorbeeld van Scandinavische mode, hoewel de oorspronkelijke ontwerper niet bekend is. Traditionele patronen karakteriseren deze style. De achtergrond is Off-White en het patroon prachtig rood-roze in combinatie met blauwtinten... lees verder
NEWS | 18.09.2017

Fraaie velvet-details

CECIL presenteert een blouse in allover-flowerprint met velvetranden in de kleur Deep Blue. De blouse heeft lange mouwen en de boorden zijn eveneens van velvet. Als downdresser wordt gekozen voor een grey-denim met crash-effecten en stoere naaddetails... lees verder
NEWS | 18.09.2017

Early sunsets ... & Autumn paints in colours...

Street One presenteert een vlotte, gebreide jurk met lange mouwen en een naaddetail in het midden. De jurk wordt gecombineerd met een royale sjaal, die losjes over een schouder wordt gelegd. Verder presenteert het merk een cardigan in dessinmix in combinatie met een fleurig shirt, een denim en een oversized-longsjaal. Het merk CECIL presenteert een multicolor-pullover in combinatie met een clean denim. Een pullover met ribstructuur en subtiele, gekleurde rand bij de zoom wordt gecombineerd met een denim met destroyed-effecten en omslagoptiek. lees verder

OVER FAVORS!

FAVORS! by cbr ‒ uw favoriete kledingstijlen in uw eigen stad!

 

Zo wordt mode nog leuker! Bij ‘FAVORS! by cbr’ vindt u de actuele collecties van Street One en CECIL in één winkel. Goed combineerbare, sportief-vrouwelijke outfits die perfect passen bij uw levensstijl.

 

Wij zijn het fashion-centrum in uw stad. We volgen de meest actuele modetrends. ‘FAVORS! by cbr’ heeft twaalf collecties per jaar. Daarmee komen we elke maand met iets nieuws voor elke modestijl. En dat met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

 

Urban & cool in combinatie met natuurlijk & warm. Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt in onze ‘FAVORS! by cbr’-stores. Daarom hechten we veel waarde aan een ontspannen sfeer én persoonlijk advies.
De klanten houden van onze kledingstijlen, wij houden van onze klanten.
Vandaar ons motto: ‘Smile! You look beautiful!’

WIN EEN VAN DE 10 TEGOEDBONNEN TER WAARDE VAN € 150,- !

Altijd op de hoogte van de nieuwste FAVORS!-trends. Onder de aanmeldingen voor de maandelijkse FAVORS!-newsletter verloten we 10 tegoedbonnen ter waarde van € 150,-. Deze actie duurt tot kerstavond en geldt voor een aankoop in uw FAVORS!-store.
DOE MEE EN WIN!!!
Actievoorwaarden: Deelname is mogelijk voor alle newsletter-abonnees woonachtig in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of Nederland, die zich vanaf 09-11-2015, 16.00 uur, tot en met 24-12-2015, 20.00 uur, voor de eerste keer aanmelden voor de FAVORS!-newsletter. Medewerkers van CBR Multibrand GmbH en daaraan verbonden ondernemingen, zakelijke partners evenals familieleden zijn van deelname uitgesloten. Elke deelnemer mag maximaal één e-mailadres gebruiken. De winnaar/winnares wordt per e-mail op de hoogte gesteld. Als de winnaar/winnares niet binnen een maand reageert op dit e-mailbericht, komt de prijs te vervallen. De prijs is niet uit te keren in geld. De tegoedbon is niet overdraagbaar en kan ook niet worden gecombineerd met andere acties. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Organisator van de actie is CBR Multibrand GmbH, Hunäusstr. 5, D-29227 Celle.
Partner Login NL