NEWS | 24.05.2017

Ethno-Spirit

Street One presenteert een mouwloze top met featherprint. Verenprints komen uit de hippiecultuur. Op de off white-achtergrond komen de kleurrijke accenten heel goed tot hun recht. De zomer is het ideale seizoen voor kortere modellen... lees verder
NEWS | 24.05.2017

Cuba-Inspirations

CECIL heeft zich bij de productontwikkeling laten inspireren door de Cubaanse trend. De invloeden van de Caraïbische eilandstaat met het tropische klimaat passen perfect bij de zomerse styles. Cuba is de bakermat van talloze muziekstijlen en danssoorten, die internationaal naam hebben gemaakt, zoals nambo, salsa, rumba en chachacha... lees verder
NEWS | 24.05.2017

Wild and Free & Havanna City

Street One presenteert een mouwloze top met allover-featherprint. Als downdresser wordt gekozen voor een denim met omslagoptiek. Verder wordt een jurk met feather-kleurverloopprint gepresenteerd. CECIL presenteert een top met grafische optiek. Als downdresser wordt gekozen voor een luchtige joggpant met stoere details, zoals naden en een riem. Verder wordt een denim bermuda gepresenteerd in combinatie met een oversized-printblouse. lees verder

OVER FAVORS!

FAVORS! by cbr ‒ uw favoriete kledingstijlen in uw eigen stad!

 

Zo wordt mode nog leuker! Bij ‘FAVORS! by cbr’ vindt u de actuele collecties van Street One en CECIL in één winkel. Goed combineerbare, sportief-vrouwelijke outfits die perfect passen bij uw levensstijl.

 

Wij zijn het fashion-centrum in uw stad. We volgen de meest actuele modetrends. ‘FAVORS! by cbr’ heeft twaalf collecties per jaar. Daarmee komen we elke maand met iets nieuws voor elke modestijl. En dat met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

 

Urban & cool in combinatie met natuurlijk & warm. Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt in onze ‘FAVORS! by cbr’-stores. Daarom hechten we veel waarde aan een ontspannen sfeer én persoonlijk advies.
De klanten houden van onze kledingstijlen, wij houden van onze klanten.
Vandaar ons motto: ‘Smile! You look beautiful!’

WIN EEN VAN DE 10 TEGOEDBONNEN TER WAARDE VAN € 150,- !

Altijd op de hoogte van de nieuwste FAVORS!-trends. Onder de aanmeldingen voor de maandelijkse FAVORS!-newsletter verloten we 10 tegoedbonnen ter waarde van € 150,-. Deze actie duurt tot kerstavond en geldt voor een aankoop in uw FAVORS!-store.
DOE MEE EN WIN!!!
Actievoorwaarden: Deelname is mogelijk voor alle newsletter-abonnees woonachtig in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of Nederland, die zich vanaf 09-11-2015, 16.00 uur, tot en met 24-12-2015, 20.00 uur, voor de eerste keer aanmelden voor de FAVORS!-newsletter. Medewerkers van CBR Multibrand GmbH en daaraan verbonden ondernemingen, zakelijke partners evenals familieleden zijn van deelname uitgesloten. Elke deelnemer mag maximaal één e-mailadres gebruiken. De winnaar/winnares wordt per e-mail op de hoogte gesteld. Als de winnaar/winnares niet binnen een maand reageert op dit e-mailbericht, komt de prijs te vervallen. De prijs is niet uit te keren in geld. De tegoedbon is niet overdraagbaar en kan ook niet worden gecombineerd met andere acties. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Organisator van de actie is CBR Multibrand GmbH, Hunäusstr. 5, D-29227 Celle.
Partner Login NL