NEWS | 14.02.2017

Crossdressing

Street One presenteert een tencel-joggpant met stoere naaddetails, koorddetails aan boorden en zoom, een trekkoord en zakdetails. In het kader van crossdressing wordt deze broek gecombineerd met een kort embroidery-jasje. Bij crossdressing worden verschillende stijlen met elkaar gecombineerd, die eigenlijk niet bij elkaar passen... lees verder
NEWS | 14.02.2017

Denim Darlings

Het voorjaar is de perfecte periode voor mooie blauwtinten. CECIL presenteert de ultieme denim klassieker. Er zijn weer volop denim jasjes – in de kleuren Blue, White of Color... lees verder
NEWS | 14.02.2017

Tropical Vibes & Casual Utility

Street One presenteert een knielange allover lace-dress. Verder presenteert het merk een multicolored jacquard-blazer in combinatie met een shirt met V-hals met foilprint. Als downdresser wordt gekozen voor een York slimfit in modieuze grijstint. CECIL presenteert een sportieve outfit bestaande uit een print-denim in combinatie met een pullover in de kleur Juicy Green. Verder wordt een denim gecombineerd met een kleurrijke oversized blouse met kleine knoopsluiting en opneemdetails aan de zijkant. lees verder

OVER FAVORS!

FAVORS! by cbr ‒ uw favoriete kledingstijlen in uw eigen stad!

 

Zo wordt mode nog leuker! Bij ‘FAVORS! by cbr’ vindt u de actuele collecties van Street One en CECIL in één winkel. Goed combineerbare, sportief-vrouwelijke outfits die perfect passen bij uw levensstijl.

 

Wij zijn het fashion-centrum in uw stad. We volgen de meest actuele modetrends. ‘FAVORS! by cbr’ heeft twaalf collecties per jaar. Daarmee komen we elke maand met iets nieuws voor elke modestijl. En dat met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

 

Urban & cool in combinatie met natuurlijk & warm. Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt in onze ‘FAVORS! by cbr’-stores. Daarom hechten we veel waarde aan een ontspannen sfeer én persoonlijk advies.
De klanten houden van onze kledingstijlen, wij houden van onze klanten.
Vandaar ons motto: ‘Smile! You look beautiful!’

WIN EEN VAN DE 10 TEGOEDBONNEN TER WAARDE VAN € 150,- !

Altijd op de hoogte van de nieuwste FAVORS!-trends. Onder de aanmeldingen voor de maandelijkse FAVORS!-newsletter verloten we 10 tegoedbonnen ter waarde van € 150,-. Deze actie duurt tot kerstavond en geldt voor een aankoop in uw FAVORS!-store.
DOE MEE EN WIN!!!
Actievoorwaarden: Deelname is mogelijk voor alle newsletter-abonnees woonachtig in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of Nederland, die zich vanaf 09-11-2015, 16.00 uur, tot en met 24-12-2015, 20.00 uur, voor de eerste keer aanmelden voor de FAVORS!-newsletter. Medewerkers van CBR Multibrand GmbH en daaraan verbonden ondernemingen, zakelijke partners evenals familieleden zijn van deelname uitgesloten. Elke deelnemer mag maximaal één e-mailadres gebruiken. De winnaar/winnares wordt per e-mail op de hoogte gesteld. Als de winnaar/winnares niet binnen een maand reageert op dit e-mailbericht, komt de prijs te vervallen. De prijs is niet uit te keren in geld. De tegoedbon is niet overdraagbaar en kan ook niet worden gecombineerd met andere acties. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Organisator van de actie is CBR Multibrand GmbH, Hunäusstr. 5, D-29227 Celle.
Partner Login NL