NEWS | 11.12.2017

Hearts and happiness & new season start - with a lot of stripes

Street One presenteert een trendy gestreept shirt in combinatie met een straightleg-denim en een driehoekige sjaal met symbolprint. Verder presenteert het merk een lang softshelljack. Als downdresser wordt gekozen voor een denim. Ook op de sjaals zijn strepen te vinden. Het merk CECIL presenteert een trui met groot, asymmetrisch geplaatst hart. Als downdresser wordt gekozen voor een Scarlett tapered denim in de kleur Mid-Blue. Verder komt het hartdessin ook terug als laserpatch op de denim, inclusief repaired-effecten. Boven de denim wordt een trendy, gestreepte tuniekblouse van 100% katoen gedragen met kleine strikdetails bij de mouwen. lees verder
NEWS | 27.12.2017

New Jackets

Street One presenteert al de eerste jassen voor de overgangsperiode. De light padded jas is daar ideaal voor. Fraaie details onderstrepen de klassieke look. De combinatiemogelijkheden zijn oneindig... lees verder
NEWS | 27.12.2017

Hearts on Denim

Denim op denim - blauw op blauw. Het is weer zover. Het grootste thema voor de overgangsperiode is het altijd populaire denim. De voorkeur gaat daarbij uit naar een nieuwe denimstyle. CECIL presenteert een denimblouse met allover-hartendessin... lees verder

OVER FAVORS!

FAVORS! by cbr ‒ uw favoriete kledingstijlen in uw eigen stad!

 

Zo wordt mode nog leuker! Bij ‘FAVORS! by cbr’ vindt u de actuele collecties van Street One en CECIL in één winkel. Goed combineerbare, sportief-vrouwelijke outfits die perfect passen bij uw levensstijl.

 

Wij zijn het fashion-centrum in uw stad. We volgen de meest actuele modetrends. ‘FAVORS! by cbr’ heeft twaalf collecties per jaar. Daarmee komen we elke maand met iets nieuws voor elke modestijl. En dat met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

 

Urban & cool in combinatie met natuurlijk & warm. Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt in onze ‘FAVORS! by cbr’-stores. Daarom hechten we veel waarde aan een ontspannen sfeer én persoonlijk advies.
De klanten houden van onze kledingstijlen, wij houden van onze klanten.
Vandaar ons motto: ‘Smile! You look beautiful!’

WIN EEN VAN DE 10 TEGOEDBONNEN TER WAARDE VAN € 150,- !

Altijd op de hoogte van de nieuwste FAVORS!-trends. Onder de aanmeldingen voor de maandelijkse FAVORS!-newsletter verloten we 10 tegoedbonnen ter waarde van € 150,-. Deze actie duurt tot kerstavond en geldt voor een aankoop in uw FAVORS!-store.
DOE MEE EN WIN!!!
Actievoorwaarden: Deelname is mogelijk voor alle newsletter-abonnees woonachtig in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of Nederland, die zich vanaf 09-11-2015, 16.00 uur, tot en met 24-12-2015, 20.00 uur, voor de eerste keer aanmelden voor de FAVORS!-newsletter. Medewerkers van CBR Multibrand GmbH en daaraan verbonden ondernemingen, zakelijke partners evenals familieleden zijn van deelname uitgesloten. Elke deelnemer mag maximaal één e-mailadres gebruiken. De winnaar/winnares wordt per e-mail op de hoogte gesteld. Als de winnaar/winnares niet binnen een maand reageert op dit e-mailbericht, komt de prijs te vervallen. De prijs is niet uit te keren in geld. De tegoedbon is niet overdraagbaar en kan ook niet worden gecombineerd met andere acties. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Organisator van de actie is CBR Multibrand GmbH, Hunäusstr. 5, D-29227 Celle.
Partner Login NL